”Tunnen Hennan vihreiden puoluehallituksesta, jossa hän on tuonut onnistuneesti Uudenmaan näkökulmaa esiin oli sitten kyse sote-uudistuksesta tai ratahankkeista. Entisenä itä-suomalaisena hän muistaa katsoa asioita aina myös pienten kuntien asukkaiden kannalta. Köyhyystutkijana minut on myös vakuuttanut Hennan kyky asettua heikoimpien puolelle. Voin varauksetta sanoa, että olisi etu Suomelle saada Hennan osaaminen ja tarmokkuus eduskuntaan.”

– Maria Ohisalo, vihreiden puheenjohtaja, Helsinki

 

 

”Henna teki minuun vaikutuksen, kun hän kaupunginvaltuutettuna otti yhteyttä ja kysyi näkemystäni tärkeästä ympäristöasiasta. Hän teki asiasta valtuustoaloitteen ja sai sen läpi sitkeällä työllä. Hänellä on kykyä kuunnella empatialla sekä pysyä määrätietoisena. Arvostan hänen työtään ja osaamistaan ympäristö- ja vähemmistöasioiden puolustajana. Toivon, että Henna saa eduskuntavaaleissa luottamuksenne.”

 

– Valisa Krairiksh, Kielitieteiden tutkija,

Helsingin Yliopisto, Espoo

 

”Arvostan suuresti Hennan vuoropuheluun ja asioihin perehtyvää otetta, jolla hän pystyy sitouttamaan ihmisiä osaksi muutosta. Juuri tämänkaltaista politiikkaa ja Hennan kaltaista poliitikkoa eduskunta ja tulevaisuutemme tarvitsee.”

– Touko Aalto, vihreiden pj. 2017-18, Jyväskylä

 

 

”Olemme johtaneet Hennan kanssa yhdessä puolueen ilmastotyöryhmää, ja Henna on rakentava ja osaava yhteistyökumppani. Hän on ympäristön ja kulttuurin ystävä, jolla on malttia ajatella myös ilmastotoimien vaikutusta tavallisen ihmisen arkeen.”

– Veli Liikanen, vihreiden puoluesihteeri, Mikkeli

 

 

”Minulle äänestäjänä on tärkeää se että poliitikot a) pitävät lupauksensa, b) ovat yhteisellä, eivätkä vain omalla asiallaan, c) toimivat vastuullisesti. Henna tulee ensimmäisten joukossa mieleen, jolla nämä kohdat täyttyvät. Arvoista ihmiset voivat aina olla poliittisella kentällä eri mieltä, mutta Henna on poikkeuksellisen tunnollinen tekemään pohjatyön käsiteltäviin asioihin, oli kyse mistä asiasta tahansa. Hennan kaltaisia päättäjiä tarvittaisiin tähän maahan lisää.”

– Panu Poutanen, näyttelijä, Kouvola

 

 

Olen nähnyt Hennan uran kunnallispolitiikassa aivan sen alkumetreiltä saakka ja olen ollut todella vaikuttunut siitä, miten tarmokkaasti hän on tarttunut tehtävään kuin tehtävään. Erityisesti arvostan Hennan sitkeyttä ja taitoa viedä läpi vaikeita ja haastavia päätöksiä silloinkin, kun poliittisella kentällä on paljon erimielisyyksiä. Henna seisoo vankkumatta omien arvojensa takana ja tekee sydämellä sellaista politiikkaa, joka on hyväksi meille ja luonnolle, nyt ja tulevaisuudessa.”

– Hanna Kalanne, Espoon Vihreiden pj. 2012-13

 

 

”Henna on osoittautunut valtuustoryhmässämme sinnikkääksi vihreiden arvojen puolustajaksi ja edistäjäksi. Luonto ja ympäristö ovat hänen erityisvalttejaan muun osaamisen lisäksi.”

– Rauli Virtanen, toimittaja-tietokirjailija,

kaupunginvaltuutettu, Espoo

 

”Olen tutustunut Hennan osaamiseen kunnallispolitiikassa ja arkkitehdin palveluita tarvitessani. Henna jaksaa kuunnella ja keskustella, perustella kantansa sekä viedä asioita eteenpäin ja viestiä asioiden edistymisestä todella hyvin. Henna on avoin, vastuuntuntoinen ja yhteistyö Hennan kanssa on helppoa.”

– Jani Turku, yrittäjä, Espoo

 

 

”Henna on vahva ympäristön puolustaja, joka tekee hartiavoimin töitä kasvavan, ekologisen ja asukasystävällisen Espoon eteen.”

– Kirsi Louhelainen, vihreiden varavaltuutettu,

kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsen, Espoo